9 eenvoudige technieken voor de rollen van apothekers in geestelijke gezondheidszorg: verleden, heden en …

Hypertensie, astma, HIV), stoppen met sigaretten, 15,16 alcohol, tabak en andere vermijding van middelenmisbruik, huishoudelijke planning, 17 medicatie -indicaties en aandoeningen (dyslipidemie) (dyslipidemie). 7,15 Verpleegkundigen voor de volksgezondheid, artsen, artsen, verpleegkundige professionals, tandheelkundige professionals, voedingsdeskundigen en andere gezondheidswerkers vereisen verschillende mate van begrip geassocieerd met drugstherapie. Apothekers geven tegenwoordig actief arts -assistenten, verpleegkundigen en artsen verschillende technieken voor het voorschrijven van medicijnen en problemen in verband met de procedure voor het gebruik van drugsgebruik.

Deze illustreren methoden die apothekers kunnen bijdragen aan de verbetering van kennis binnen het algemene volksgezondheidssysteem. 19,20 Schools of Public Health hebben de kans om hun studenten bloot te stellen aan de bijdrage die apothekers leveren aan de volksgezondheid en de opleiding van volksgezondheidswerkers. Er is een groeiende behoefte aan dubbel opgeleide specialisten in de drogisterij en de volksgezondheid.

Een aantal cursussen zijn exclusief gewijd aan de volksgezondheid in de drogisterij, en praktisch bestaan ​​er geen studieboeken om de rol van drogisterijen in de volksgezondheid te benadrukken. Er is een vereiste voor scholen voor drogisterijen om de volksgezondheid en farmacoepidemiologie cursussen te integreren in hun curriculum en apothekers op te leiden als professionals in de volksgezondheid. 23,24 In 2004 erkende de American Association of Colleges of Drug Store (AACP) de cruciale rol die apothekers kunnen spelen in de volksgezondheid door te bestaan ​​uit bevolkingsgebaseerde zorg in het Centre for Quality in Pharmacy Education (CAPE) educatieve resultaten.

Het beroep van drogisterij heeft daadwerkelijk een vergelijkbare metamorfose doorgemaakt: van een concentratie op medicatiedienst tot een concentraat op veilig en effectief medicijngebruik om optimale patiëntresultaten te behalen. Naarmate klanten het continuüm van zorg doorlopen, hebben apothekers voldoende kans om op populatie gebaseerde zorg te bieden. In werkelijkheid hebben onderzoeksstudies aangetoond dat apothekers met meer gedetailleerde verplichtingen de totale kosten en verbeterde kwaliteit van zorgresultaten hebben verlaagd die zijn bereikt door gezondheidszorgsystemen, met name gerelateerd aan aanhoudende omstandigheden.

De truc van 10 seconden voor de rol van de apotheker in het gezondheidszorgsysteem

Op microniveau kunnen volksgezondheidsactiviteiten een van de tal van taken zijn bij de taken van een apotheker. Een buurtapotheker die tot buurtgroepen spreekt over drugsmisbruik en hypertensie -screening in zijn of haar drogisterij biedt, levert openbare gezondheidsdiensten op microniveau, terwijl een apotheker die de beheerder van het medicijnprogramma is van een Medicaid -programma van de staat, diensten levert bij het macroniveau.

Omgekeerd, wanneer een apotheker zich bezighoudt met het macroniveau in de capaciteit van gezondheidsvoorbereiding, evaluatie en administratie, wordt zijn/haar identiteit als apotheker vaak bedreigd. Veel apothekers hebben zichzelf daadwerkelijk geleverd en hebben een uitgesproken praktische mogelijkheden opgezet in de volksgezondheid. Over het algemeen zijn apothekers een onderbenutte bron van nauwkeurige en anekdotische gezondheidsgegevens die gezondheidscoördinatoren kunnen helpen bij het voldoen aan de vereisten van de gemeenschap.

De mogelijkheid om actie op de volksgezondheid aan te moedigen is bijzonder uitdagend binnen de grenzen van het traditionele fee-for-productsysteem. In veel gevallen zijn apothekers niet goedgemaakt voor gezondheidsbevordering of ziektepreventie en managementactiviteiten. Ze zijn eerder geneigd deze activiteiten te onderdrukken en de taken te maximaliseren van het geven van medicijnen waarvoor ze Pillen Pharm kunnen worden betaald.

De opname van preventieve benaderingen kan op institutioneel niveau positieve financiële implicaties hebben. De apotheker in het senior management kan de methoden voor volksgezondheid zeer bepleiten en accepteren. Het macro -niveau van volksgezondheid is eigenlijk regelmatig over het hoofd gezien op het gebied van apotheek bij het blootstellen van stagiairs en vroege experts aan de volksgezondheid.

De basisprincipes van nieuwe rollen in patiëntenzorg en industrie maken gebruik van een PharmD

Dit gebrek aan apothekers geassocieerd met volksgezondheidsactiviteiten op macroniveau geeft ook aan dat er vrij weinig apothekers zijn die worden aangeboden om als een goed voorbeeld te dienen die institutionele veranderingen aanbrengen. Apothekers die specifieke verplichtingen voor management van het gezondheidssysteem hebben, hebben meestal kernverplichtingen die verband kunnen houden met inspanningen voor de volksgezondheid.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *