Приемане на заявки от 8:30 часа до 16:00 часа

МОНТИРАНЕ И ПЛОМБИРАНЕ НА ВОДОМЕРИ

услугата монтаж на индивидуален водомер,включва демонтаж на стар водомер, монтаж на нов водомер и пломбиране с пластмасова пломба.
Повече информация

БИТОВИ ВОДОПРОВОДНИ И КАНАЛИЗАЦИОННИ УСЛУГИ

Изграждане, подмяна, ремонт и монтаж на водомерен възел, подмяна на остаряла ВиК инсталация: щрангове, кранове, тръби, и др., отстраняване на ВиК аварии – течове по ВиК инсталация. След оглед на място се изготвя индивидуална оферта.
Повече информация

ВЪНШНИ ВОДОПРОВОДНИ И КАНАЛИЗАЦИОННИ УСЛУГИ

Външните В и К услуги включват: Отстраняване на ВиК аварии – течове от водопроводна инсталация, изграждане, подмяна ремонт и монтаж на водопроводно или канализационно сградно отклонение, изграждане на дренажна система, РШ, водомерни шахти и др. След подаване на проект от страна на възложителя и оглед на място се изготвя индивидуална оферта.
Повече информация

КАНАЛИЗАЦИОННИ УСЛУГИ Със Специализирана Техника

УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧВАТ: почистване на изгребни ями почистване на утайки от съоръжения продухване на ревизионни шахти и сградни отклонения почистване на улични оттоци и водостоци и улуци и др.
Повече информация

НАЕМ НА СТРОИТЕЛНА МЕХАНИЗАЦИЯ И ТРАНСПОРТНА ТЕХНИКА

„Водоснабдяване и Канализация“ ЕАД – София предлага строителна техника и механизация под наем. Фирмата разполага с голям машинен парк от валяци, мини багери, комбинирани багери, мини челни товарачи и товарни автомобили.
Повече информация

АБОНАМЕНТНИ УСЛУГИ

Водоснабдяване и Канализация“ ЕАД – София предлага на своите клиенти и партньори абонаментни услуги за обслужване на изгребни ями, почистване на канали, обслужване на водопроводни инсталации, негопичистване и снегоизвозване и др.
Повече информация